Hurtig levering - fragt fra kr. 39,- Fri fragt v/køb over kr. 499,-* 14 dages returret God jysk kundeservice Kundeservice: Tlf. 96340018

Størrelsesguide

Nedenstående størrelsesskema, skal ses som vejledende. Vi har kostumer fra flere forskellige leverandører, og der kan være afvigelser i forhold til skema.

Bemærk! Er der angivet mål på kostumet på produktsiden, er det disse der er gældende og ikke nedenstående størrelsesskema.

Ønsker du en nærmere angivelse, af størrelsen på et kostume, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 96 34 00 18 eller på salg@kostume-pusheren.dk

Find den rigtige størrelse:

Lidt om kostumestørrelse

Mange producenter af kostumer, vælger at angive størrelserne med S/M, M/L og L/XL, og her er der tale om størrelser, som ligger mellem de angivne størrelser. Dvs. S/M svarer til en størrelse small til medium og ikke en small eller medium. Det samme gælder størrelser angivet som 50/52 eller 54/56, igen ligger størrelsen mellem de angivne størrelser.

Da de fleste kostumer er beregnet til at passe over flere størrelser, vil der typisk være elastik i livet på bukser, nederdele og shorts og i kjoler er der typisk elastik i liv og ved bryst.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre