Hurtig levering - fragt fra kr. 39,- Fri fragt v/køb over kr. 499,-* 14 dages returret God jysk kundeservice Kundeservice: Tlf. 96340018

Oktoberfest

Hos Kostume-Pusheren finder du et stort udvalg af oktoberfest-/tyrolerkostumer, både til kvinder og mænd. Vi har lederhosen, komplette tyrolerkostumer med lederhosen, skjorte og tyrolerhat, tyrolerkjoler i korte og i lange udgaver, lederhosen til kvinder, oktoberfest-toppe og naturligvis masser af tyrolerhatte. 

Skal du til oktoberfest? Vi kan klæde dig godt på!

Vi har en masse kostumer og tilbehør, der kan klæde dig perfekt på til oktoberfesten. Vi har tyrolertøj til både mænd og kvinder, og alle kostumerne fås i mange forskellige størrelser og farver. 

I løbet af de seneste ti år er oktoberfester blevet mere og mere populære. I Tyskland har fænomenet været yderst populært i mange år, men i løbet af de senere år har konceptet også bevæget sig uden for Tysklands grænser. Flere danske byer holder i dag oktober-/bierfester i forbindelse med byfester og lignende.

Hvis man skal have mest muligt ud af en oktoberfest, er det nødvendigt at anskaffe sig et tyrolerkostume, så man for alvor kan blive en del af festen. Til oktoberfester er alle gæster nemlig sædvanligvis klædt ud, og dette plejer at bidrage til en helt særlig stemning.

Vi har alt til oktoberfesten

Du kan finde stort set alt, hvad du måtte have brug for til oktoberfesten hos os. Måske lige undtagen øllene og wienerschnitzlen - dise elementer må du skaffe et andet sted. Til gengæld kan du finde et hav af lækre oktoberfest-kostumer og en masse andet, for eksempel pynt og sjove oktoberfest-hatte. Vi har både kostumer til minimalisten, der kan nøjes med en grøn tyrolerhat, og til typen, der altid går all in, og som vil have hele pakken og lidt til!

Ønsker du både uniform, en stor hat, der forestiller en øl, og et par sjove øl-briller, så kan du uden problemer finde det hos. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi har i vores udvalg. 

Hvad er en oktoberfest?

Selvom oktoberfester er blevet mere og mere populære i løbet af de sidste par år, skal der nok sidde en enkelt eller to, der endnu ikke har hørt om fænomenet. Derfor vil vi kort redegøre for, hvad man kan forvente sig af en oktoberfest.

Oktoberfest er overordnet set en stor, årlig begivenhed i Tyskland. Hvert eneste år gæster, hvad der svarer til hele Danmarks befolkning München med henblik på at deltage i oktoberfesten.

Til oktoberfesten er der store øl, god stemning, schlagermusik og glade folk i tyrolerkostumer. 

Selvom oktoberfest som begreb traditionelt set henviser til en stor begivenhed, der afholdes i Tyskland, har begrebet de senere år fået en udvidet betydning. Nu er oktoberfest også blevet et tema til en masse fester, og der findes tilmed mange diskoteker i Danmark, der flirter med den tyske oktoberfest. Måske kender du Heidis Bier Bar, Zwei Grosse Bier Bar eller en af de andre bier-barer i Danmark? Alle disse diskoteker har relation til den tyske oktoberfest.

Uanset om du skal til den årlige begivenhed i Tyskland, eller du skal til en fest med tyrolertema, så garanterer vi, at du kan finde et perfekt tyrolerkostume hos os. 

Vi har tyrolerkostumer i mange forskellige farver og størrelser, og vores brede udvalg sikrer, at enhver kan finde et kostume, der falder i vedkommendes smag.

Vi har både vovede, frække oktoberfestkostumer og mere diskrete oktoberfestkostumer. Vi har tilmed en masse tilbehør til oktoberfester i shoppen. Derfor kan vi også levere en masse gode produkter til dig, der har planer om at holde en fest under det overordnede tema, oktoberfest.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre