Hurtig levering - fragt fra kr. 39,- Fri fragt v/køb over kr. 499,-* 14 dages returret God jysk kundeservice Kundeservice: Tlf. 96340018

Halloween

Oktober er lig med Halloween med gys og uhygge. Halloween fejres altid d. 31. oktober. Hos Kostume-Pusheren finder du et stort udvalg af Halloween kostumer og tilbehør.

Kostumer til Halloween

Vi har et hav af forskellige Halloween-kostumer, men hvad er det nu lige præcist Halloween er?

Halloween er en festdag for spøgelser, skeletter og alskens fantasifostre. Det er en amerikansk-irsk tradition med stærke religiøse rødder. Begivenheden stammer fra et mere end 2000 år gammelt keltisk ritual, som i løbet af årene har udviklet sig til at være en slags amerikansk fastelavn.

 

I mange år har udklædte børn gået fra dør-til-dør i Amerika og tigget efter slik, og denne tendens er i løbet af de sidste par år også begyndt at vise sig i Danmark.

 

Halloween begyndte for alvor at vinde popularitet i Danmark i løbet af 00’erne, hvor blandt andet legetøjskæden Fætter BR begyndte at sælge Halloween-udstyr.

 

I 2006 begyndte tivoli i København at holde Halloween-åbent i efterårsferien, hvor hele tivoliet blev forvandlet til en uhyggelig, stemningsfyldt hekselandsby. Sidenhen er en masse andre virksomheder hoppet med på Halloween-vognen, hvilket blandt andet betyder, at der hvert år afholdes utallige arrangementer, hvor et uhyggeligt Halloween-kostume er et must.

 

Den officielle dato for Halloween er den 31. oktober, men man ser ofte, at der afholdes Halloween-fester i dagene op til og efter den 31. oktober.

Mange uhyggelige Halloween-kostumer i vores shop

Vi har utallige Halloween-kostumer i vores shop. Mange af kostumerne er yderst udtryksfulde og uhyggelige. I vores shop kan du blandt andet finde kostumer, der kan forvandle dig til Dracula, en bøddel, en zombie, en dæmon og en vampyr.

 

Vi har kostumer til både mænd og kvinder. Mange af Halloween-kostumerne er unisex-kostumer, der kan bæres af begge køn, men vi har også en række uhyggelige Halloween-kostumer, der er kønsspecifikke.

 

Du kan for eksempel finde et blodigt sygeplejerskekostume, som vi udelukkende anbefaler til kvinder. Omvendt vil det nok også være ganske skræmmende at se mænd i dette kostume. Dog skræmmende på en anden måde end den uhygge, der kendetegner Halloween.

 

Udvalget af Halloween-kostumer er, som sagt, både stort og mangfoldigt. Vi har både kostumer til hele kroppen, og mindre kostumedele såsom uhyggelige masker og lignende. Vi har derfor både kostumer til dem, der ønsker at gå all-in, og til dem, der ønsker en lidt mere minimalistisk udklædning.

Kostumer, der får hårene til at rejse sig

Hvis du hopper i et af vores uhyggelige kostumer og afventer mørkets frembrud, garanterer vi, at hårene på dine omgivelser rejser sig, så snart mørket har sænket sig over det område, du færdes i.

 

Mange af vores kostumer er nemlig virkelig gruopvækkende, og en stor del af vores kostumer vækker mindelser om karakterer fra skrækindjagende gyser- og zombiefilm.

 

Du kan blandt andet finde et kostume, der får dig til at ligne moderen fra Scream; der findes vist ikke mange, der ønsker at putte med antagonisten fra denne filmserie. Langt de fleste har formentligt ligget søvnløs efter at have set en af disse film.

Alt til Halloween-festen

Vi har gjort det dejligt nemt for dig, der skal holde en stor Halloween-fest. Vi har nemlig samlet alt til en sådan fest i vores shop. Ud over fede Halloween-kostumer kan du nemlig også finde alt det Halloween-pynt, som du kan forestille dig, i vores shop.

 

Vores udvalg Halloween-pynt er enormt stort og mangfoldigt. En række af de produkter, som du kan finde på vores digitale hylder, er selvlysende edderkopper, treforker, teaterblod, vinglas med edderkoppespind og blodige knive.

 

Pynt op til årets mest (u)hyggelige Halloween-fest med Halloween-pynt fra os!

Køb kunstigt blod og makeup hos os

Du kan købe Halloween-sminke hos os. Vi har store og små sminkesæt, så der er både noget for dem, der bare ønsker lidt bleg hud og en smule falsk blod i mundvigen, og dem, der virkelig ønsker at gå all-in.

 

 
Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre