Hurtig levering - vi pakker til kl. 15* Fri fragt v/køb over kr. 499,-* 14 dages returret God jysk kundeservice Kundeservice: Tlf. 96340018

Hawaiikæder

Hawaiikrans, hawaiikæde, blomsterkrans, lei, kært barn mange navne. Den traditionelle blomsterkrans også kaldet “lei” er oprindeligt bragt til Hawaii af polynesiske rejsende, som kom sejlende fra Tahiti i deres små kanoer. Med de første polynesiske bosættere på Hawaii, blev traditionen med blomsterkransen født. Oprindeligt benyttede man ikke kun blomster men også blade, skaller, plantefrø, nødder, fjer og endda ben og tænder fra forskellige dyr til kransene. Traditionelt set bæres blomsterkransene som pynt og for at adskille sig fra mængden, men blomsterkransene benyttes også som et fredssymbol mellem stridende personer og grupper.

Hos Kostume-Pusheren har vi altid billige hawaiikranse på lager, til hurtig afsendelse. Husk vi sender samme dag, ved bestilling inden kl. 15.00 (på hverdage).  

Der er kun ganske få “regler” knyttet til blomsterkranse og det at modtage dem. Men da det at give en blomsterkrans til en person, er et udtryk for hengivenhed, er vigtigt altid at modtage kransen, når man bliver tilbudt den og aldrig at takke nej. Samt at huske at blomsterkransen bæres løst hængende på skuldrene, med ligelig fordeling af krans på bryst og ryg. Husk også, at det betragtes som en fornærmelse, at fjerne kransen for øjnene af den person der gav dig den. 

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre