Hurtig levering - fragt fra kr. 39,- Fri fragt v/køb over kr. 499,-* 14 dages returret God jysk kundeservice Kundeservice: Tlf. 96340018

Karneval

Karnevallet i Aalborgs gader og i Kildeparken, afholdes næste gang lørdag d. 25. maj 2019. Tema for 2019 er “De fire årstider”, så der er virkelig plads til at sætte fantasien fri, når der skal vælges kostume.

Utallige karnevalskostumer hos Kostume-Pusheren

Hvert år afholdes der to store karnevaller i Danmark. Det ene i København og det andet i Aalborg. Vi kan sørge for, at du bliver klædt perfekt på til disse karnevaller, da vi har et hav af lækre, fede karnevalskostumer i vores shop.  

Aalborg Karneval er Nordeuropas største karneval, og i år afholdes det den 25. maj. Der er dog beslægtede arrangementer af forskellig karakter allerede fra den 17. maj, men stjerneparaden, hvori over 60.000 glade, udklædte karnevalister deltager, finder sted den 25. maj. Paraden slutter som sædvanlig i Kildeparken, hvor festen fortsætter med en masse god musik.

Hvert år finder arrangørerne et tema for karnevallet, og dette års tema ”De fire årstider…” Dette tema er ganske åbent, og det er derfor stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan udklæde sig som.

Vi har et enormt stort udvalg af kostumer i vores shop, og mange af disse kostumer passer ind under temaet ”De fire årstider…” Uanset om du er på udkig efter en fed politiuniform, et skørt dyrekostume, en cool militærudklædning eller noget helt fjerde, så garanterer vi, at du kan finde udklædningen hos os.

Karnevallet i København afholdes i år i forbindelse med Distortion. Arrangementet løber af stablen den 1. juni. Dette karneval plejer også at være yderst velbesøgt, og deltagerne er altid iført fantastiske, flotte kostumer. Du vil uden tvivl kunne finde et lækkert, flot kostume i vores shop, der gør, at du kommer til at pryde dette karneval.  

 

Vi har en masse ’Til lands, til vands og i luften’-kostumer

Et af kendetegnene ved Aalborg Karneval er, at arrangørerne hvert år beslutter sig for et udklædningstema, som karnevalisterne kan lade sig inspirere af, når de skal beslutte sig for årets karnevalsudklædning. I år temavalget faldet på ”Til lands, til vands og i luften…” Dette tema må siges at være yderst bredt og fyldt med muligheder, da rigtig mange kostumer kan passe ind under denne kategori.

Om årets tema skriver arrangørerne: ”Verden er fyldt med dejlige oplevelser, af kærlighed og kildevand, af gode rytmer, eller måske af regnbuer?” på deres hjemmeside. Ud over at de citerer Rasmus Seebach og efterfølgende ironisk bruger frasen ‘gode rytmer’, så understreger de også vores pointe om, at verdenen er fyldt med diversitet. De har dog mest fokus på alle gode ting, som verdenen er fyldt med, men verdenen er jo også fyldt med ondskab og uhygge, og derfor vil du også kunne finde nogle dystre kostumer blandt vores udvalg af ’Verden er fuld af’-kostumer.

Verden er dog også, ligesom arrangørerne antyder, fyldt med alverdens herlige ting, og vores webshop er fyldt med ’Verden er fuld af’-kostumer. Du kan finde ekstremt mange kostumer, der egner sig perfekt til årets karneval, og vi har gjort dig den tjeneste at samle alle relevante karnevalskostumer et sted.

Vi synes, som sagt, at årets tema er dejligt bredt, hvorfor rigtig mange forskellige typer kostumer kan siges at passe ind under dette. Et par af vores ’Verden er fuld af’-kostumer er politiuniformer, dyre- og babykostumer, for verdenen er nemlig fyldt med dyr, politibetjente og babyer. Verdenen er dog også fyldt med alle mulige andre ting, og det er samme er vores webshop.  

 

Du og dine venner kan finde matchende helte- og dyrekostumer hos os

Når man tager til Aalborg Karneval eller det københavnske af slagsen, gør man det næsten altid i selskab med ens venner og/eller veninder. Mange søger i den forbindelse matchende uniformer, der hører ind under samme tema. Du vil uden problemer kunne finde en masse lækre uniformer hos os, der tilhører et overordnet tema. Hvis du og dine venner for eksempel har en drøm om at deltage i et karneval udklædt som helte, kan du finde en række forskellige helte-uniformer i vores shop. Vi har naturligvis helte-kostumer til både drenge og piger. En række af de helteudklædninger, som vi p.t. har i shoppen, er som Batman, Jack Sparrow, Aladdin og Supergirl.

Hvis du og dine venner derimod synes, at det kunne være sjovt at deltage i Aalborg Karneval eller det københavnske af slagsen udklædt som dyr, kan vi også levere passende kostumer. Stort set alle vores dyrekostumer er unisex-uniformer, hvorfor denne udklædningsmulighed er rigtig god, hvis dit slæng både består af drenge og piger. En række af de dyrekostumer, som vi har i shoppen, er som abe, kanin, pingvin og hund. Alle dyrekostumer er yderst gennemførte med både uniform og hoved.

Helte og dyr er blot to eksempler på forskellige temaer, hvor indenfor vi har et hav af forskellige kostumer. En række yderligere temaer, hvor indenfor vi har en række forskellige kostumer, er overordnede temaer som religiøse skikkelser, tegnefilmsfigurer og superhelte.   

 

Kostumer, der vækker interessen hos det modsatte køn

Vi har en række uniformer, der uden tvivl vil vække det modsatte køns interesse. Der fås både uniformer, der vækker pigernes interesser, og uniformer, der vækker drengenes interesse, i vores shop. En række af de udklædninger, der uden tvivl vil gøre en masse piger bløde i knæene under karnevalsoptoget, er vores brandmands- og politiuniformer samt vores jægerpilot-kostumer.

En række af de uniformer, der uden tvivl vil tiltrække en masse søde fyres opmærksomhed, er vores stramtsiddende racer-girl-uniform, vores matros-pigeuniform samt vores stramtsiddende leopard suit. Disse lidt afslørende uniformer plejer at være yderst populære karnevalskostumer, men uniformerne kan naturligvis også bruges i andre sammenhænge.

 

Vi har en masse sjove og skøre karnevalskostumer

Når man klæder sig ud, er det ofte med henblik på at have det sjovt, og vi har en række kostumer, der uden tvivl vil vække latter og glæde hos de mennesker, man befinder sig omkring, mens man har kostumet på. En stor del af vores kostumer er nemlig yderst sjove og latterfremkaldende.

Du kan blandt andet få nogle kostumer, der forestiller henholdsvis en nøgen mand og en nøgen kvinde. På den måde kan du blive nudist for en dag uden rigtig at være det. Vedhænget til nøgen-mand-kostumet vil uden tvivl modtage en række misundelige og beundrende blikke fra andre karnevalister, og det er ikke utænkeligt, at kostumets ligefremhed er en god ice-breaker. En række andre kostumer, der også plejer at levere godt humør og latter til omgivelserne, er kostumet, der forestiller en storbarmet livredder, samt kostumet, der forestiller en kæmpebaby.

 

Find nogle yderst detaljerige karnevalskostumer

Mange af vores kostumer er yderst gennemarbejdede og detaljerige. En række af kostumerne skjuler tilmed, hvem der bærer det. Dette kan bidrage til mystik og spænding på karnevalsdagen, og man tør måske give endnu mere slip, hvis omverdenen ikke kan se, hvem man er.

En række af de kostumer, der kan skjule ens identitet, er dyrekostumerne med hoved. Ligeledes har vi et monsterkostume, der ej heller afslører, hvem der bærer dette.

Næsten alle vores kostumer er fyldte med detaljer og nuancer. Der er derfor ingen, der er i tvivl om, hvem eller hvad du er udklædt som, hvis du bestiller dit kostume hos os.

I vores shop vil du, udover utallige fede kostumer, kunne finde en masse tilkøbsprodukter til de forskellige kostumer. Disse tilkøbsprodukter kan bidrage til, at en udklædning bliver endnu mere gennemført. En af de ting, du kan finde i tilkøbskategorien, er en bowlerhat, der kan fungere som prikket over i’et til vores Clockwork Orange-kostume.

 

Yderst mangfoldigt udvalg af karnevalskostumer

Som du nok fornemmer, er vores udvalg af karnevalskostumer ekstremt stort og bredt. Der er mange forskellige typer udklædning. Der er sjove, flotte, nuancerede og hotte kostumer i vores shop, og alle kostumerne sælges til yderst konkurrencedygtige priser. Vi er, grundet vores mangfoldige udvalg, ganske sikre på, at vi har lige netop det kostume, som du er på jagt efter, i vores shop.

Blandt vores udvalg kan du finde alt fra sjove dyrekostumer, til hotte politiuniformer, til fede superheltekostumer. Uanset hvilket kostume du vælger, garanterer vi, at kvaliteten er yderst høj, og at du bliver meget begejstret for dit køb.  

Hvis du føler, at du leder forgæves efter et kostume i vores shop, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 96 34 00 18 eller salg@kostume-pusheren.dk, så ser vi, om vi ikke kan finde en løsning; enten hvor vi hjælper dig til at finde kostumet i vores shop, eller hvor vi skaffer kostumet andetsteds fra, hvis vi ikke har det i shoppen. Hvis du mener, at der mangler et produkt blandt vores mangfoldige kostumeudvalg, er du ligeledes yderst velkommen til enten at ringe til os eller sende os en mail.

 

Bestil flere karnevalskostumer ad gangen og få gratis levering

Når man skal til Aalborg eller København Karneval, tager man næsten altid til arrangementet som en del af en stor flok. Ofte forsøger man at finde matchende kostumer til arrangementet; disse matchende uniformer kan du uden tvivl også finde hos os, og du kan tilmed spare fragten, hvis du og dine venner bestiller uniformerne samlet. Vi tilbyder nemlig gratis levering, hvis vores kunder køber for mere end 500 kroner.

Hvis du køber for under 500 kroner, skal du dog ikke frygte at blive ruineret. Vi bestræber os på at finde de billigste fragtløsninger, og i mange tilfælde vil fragten ikke koste mere end 29 kroner. 

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre