Julemandskostumer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Nu nærmer den søde juletid sig, og blandt de mange juletraditioner er julemanden en af de helt store. I mange familier er det enten far, bedstefar eller den “sjove” onkel der klæder sig ud som julemand - med mere eller mindre succes, men altid til glæde for specielt de små i familien. 

Skal du være julemand i år? Så har vi herunder nogle bud på et julemandskostume til netop dette formål. Eller er det en julefrokost eller J-dag der trækker, så har vi helt sikkert også et julekostume eller en nissehat til netop dette. 

Julemandskostumer fås i mange forskellige kvaliteter, og det siger sig selv, at man ikke skal forvente alverden af et komplet julemandskostume til kr. 79,-. Men man får et komplet kostume med julemandsjakke, bukser, nissehue, skæg og bælte og er således klar til at sprede glæde som julemand.

Vil man ofre lidt mere, følger kvaliteten også med. Allerede ved kr. 299,- får man et rigtig fint julemandskostume med både paryk og skæg og en stofkvalitet der ganske vist stadig er polyester, men dog en væsentlig bedre kvalitet. Ønsker man at ofre kr. 699,- får man et julemandskostume i kraftig kvalitet, med jakke med rigtigt broderi på ærmer og front, samt lynlås-lukning af jakken.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre