Hurtig levering - fragt fra kr. 29,- Fri fragt v/køb over kr. 499,-* 14 dages returret God jysk kundeservice Kundeservice: Tlf. 96340018

Superhelte

Find dit superheltekostume hos Kostume-Pusheren 

Har du lyst til at udleve din indre drøm om at blive superhelt for en dag, så find det perfekte superheltekostume hos os. 

Vi har et bredt og mangfoldigt udvalg af superheltekostumer. Vi har naturligvis kostumer, der ligner alle de populære superhelte, men vi har også kostumer, der forestiller mindre kendte superhelte.

Superheltekostumer er altid et hit

Uanset om du skal bruge et kostume til karneval, fastelavn, halloween eller sidste skoledag, så kan du være sikker på, at superheltekostumer vil være et hit.

Vores superheltekostumer er så fede, detaljerige og lækre, at de rent faktisk giver dig superkræfter. Den altoverskyggende superkraft, som du får, hvis du ifører dig et af vores kostumer, er, at du bliver festens midtpunkt. Ligeledes formår du at suge en masse fascinerede blikke din vej fra folk, der kigger misundeligt efter dit fede kostume. 

Er I en stor flok? Så klæd jer ud som superhelte

Vores enorme udvalg af superheltekostumer giver jer muligheden for at købe en masse forskellige superheltekostumer og lave jeres egen Avengers-gruppe. Vores har altid mange kostumer på lager, så I kan naturligvis også købe en ordentligt stak supermand-kostumer, hvis I ønsker dette, men er det ikke sjovere at klæde sig ud som hver sin superhelt?

Det skal vi ikke gøre os til dommere over; det eneste, som vi skal sørge for, er at levere et mangfoldigt og stort udvalg til jer herlige kunder, og denne opgave tager vi meget alvorligt, så tag et kig i shoppen og find et kostume, der forestiller din yndlingssuperhelt. 

Meget konkurrencedygtige priser

Priserne på vores superheltekostumer er yderst konkurrencedygtige. Det er vigtigt for os at tilbyde fede kvalitetskostumer til priser, som de fleste kan være med på. Hvis du kigger vores udvalg af superheltekostumer igennem, vil du også kunne se, at rigtig mange af kostumerne er yderst billige.

De laver priser gør måske nogle skeptiske og får dem til at tænke, at kvaliteten af kostumerne ikke kan være særligt god, men der er virkelig ingen grund til disse kritiske tanker. Alle vores kostumer er lavet af fine, fleksible og yderst behagelige materialer, og du kan være sikker på, at dit kostume holder i mange år, såfremt du behandler det godt. 

Superheltekostumer til både mænd og kvinder

Uanset om du er mand eller kvinde, vil du kunne finde et awesome superheltekostume hos os. 

Vi har enkelte unisex-kostumer i superhelte-kategorien, men langt størstedelen af kostumerne er enten tiltænkt mænd eller kvinder.

Blandt vores mest populære superheltekostumer til mænd finder du Spilfigur-, Spider Hero-, Bat-girl-, og Super Hero-kostumer, mens en række af vores mest populære superheltekostumer til kvinder kan forvandle dig til Catwoman, Pippi eller Wonderhero.  

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre