Hurtig levering - vi pakker til kl. 15* Fri fragt v/køb over kr. 499,-* 14 dages returret God jysk kundeservice Kundeservice: Tlf. 96340018

Dyreverden

Går du og trænger til at få en lille “bjørn“ på, eller gå Kermit i bedene som frø. Her finder du dyrekostumer i alle afskygninger, alt fra æsler, pandaer, giraf og humlebier til dinosauer og ulve. Her er dyre hel-dragter med hætte og lommer, lige til at hoppe i. Vi har også hunde eller ræve kostumer med kæmpe hoved. Eller hvad med at hoppe i et egern kostume og give den gas som Chip eller Chap. Du finder også bi-vinger, sommerfugle-vinger og mariehøne-vinger. Så er det dyreriget der er temaet til festen, så tag et kig her!

Vi har en masse sjove dyrekostumer her hos Kostume-Pusheren 

Vores udvalg af dyrekostumer er så enormt, at samtlige besætningsmedlemmer fra Noas ark er repræsenterede i dette. Uanset om du er på udkig efter et hunde-, dinosaur- eller ulvekostume, så kan du finde det hos os. Ja, det er faktisk ligegyldigt, hvilket dyr fra Hakkebakkeskoven, som du gerne vil klædes ud som, så garanterer vi, at vi kan levere det perfekte kostume.

Vi har både yderst avancerede og simple dyrekostumer. Nogle af vores dyrekostumer dækker hele kroppen, mens andre kostumer er mere minimalistiske og dækker blot dele af ansigtet. Ens for alle dyrekostumer er dog, at disse er af yderst høj kvalitet. Ligeledes har samtlige af vores kostumer et unikt udtryk.

Dyrekostumer er altid en succes

Uanset om du skal fejre sidste skoledag, Halloween, fastelavn eller karneval, så er dyrekostumer altid et hit. Vi tror, at dyrekostumers store popularitet skyldes, at enhver har kendskab til dyr, og der er bare noget sjovt i blandingen af menneske og dyr. 

Mange af vores kostumer er yderst detaljerige og gennemførte, og du kan faktisk få dyrekostumer, der skjuler din identitet, hvis du ønsker det. 

Hvis dig og drengegruppen har lyst til at klæde jer ud som hunde hele flokken og skrige med på “Who let the dogs out”, kan I finde det perfekte kostume hos os.

Hvis du og veninderne gerne vil være smukke, yndefulde mariehøner, så kan I finde det perfekte kostume hos os. 

Dyrekostumer til både mænd og kvinder

Rigtig mange af vores dyrekostumer er unisex-kostumer, der kan bæres af både mænd og kvinder. Der findes dog en række kostumer, der er kønsbestemte. For eksempel kan du finde en række sexede dyrekostumer til kvinder. Et eksempel på et af disse kunne være vores sexede humlebi- eller mariehøne-kostume. 

Vores kostumer er billige!

Vi har dyrekostumer i mange forskellige prislejer. Du kan sagtens finde et fedt kostume for under 100 kroner, hvis dit budget ikke er særligt stort.

Vi har dog også en række lidt dyrere dyrekostumer, der koster omkring 400 kr, men her får man virkelig også, hvad man betaler for. 

De lidt dyrere kostumer er meget detaljerige. Flere af dem er heldragter inklusive maske/hjelm. Materialet, som de er lavet af, er af høj kvalitet, og de er yderst udtryksfulde. Hvis du køber et af disse kostumer, kan du være helt sikker på at vinde festens bedste udklædning! 

Find enkeltdele til dit dyrekostume

Hvis du bare mangler en enkelt lille del til dit dyrekostume, kan du uden tvivl finde denne del hos os, da vi har en række tilbehørsprodukter til dyrekostumer. Vi har blandt andet selvstændige masker, katteører, mariehønevinger og musesko i vores shop.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre