Hurtig levering - fragt fra kr. 29,- Fri fragt v/køb over kr. 499,-* 14 dages returret God jysk kundeservice Kundeservice: Tlf. 96340018

Cowboy & Indianere

Cowboy og indianer temafester er altid populære, både som hovedtema eller som kostume til fastelavn, halloween, sidste skoledag eller karneval. Så mangler du et kostume eller noget tilbehør med wild west tema, så tag et kig her. Her finder du cowboy kostumer og indianer udklædning til både mænd og kvinder, mexicanske ponchoer, saloongirl kostumer, cowboyhatte i alle afskygninger, mexicanske sombrero’er, pistoler og bælter, sherif stjerner, støvle sporer og cowboy slips. Vi har høvdingefjer, løse fjer, mokkasiner, bue og pil og halssmykker med bjørnetænder. Mangler du lidt udsmykning med wild west, så er det også her du skal kigge.

Vi har et utal af flotte cowboy-kostumer

Vi har et stort udvalg af flotte, detaljerige cowboy-kostumer i vores shop. Vi har cowboy-kostumer til både mænd og kvinder, og vi har tilmed alt det udstyr, der kan gøre dig til den cooleste cowboy i Det Vilde Vesten. Du kan blandt andet finde fede rifler, lassoer og pengesække blandt vores udvalg af enkeltdele til vores fede cowboy-kostumer.

 

Uanset om dit store cowboy-idol er Clint Eastwood, Lucky Luke eller Django, så kan vi uden tvivl levere et kostume, der forvandler dig til netop den person, du gerne vil ligne.

 

Vores udvalg af cowboy-kostumer tæller mange kostumer af forskelligt udseende og materialer. Du kan blandt andet finde lækre cowboy-veste, der har et læderagtigt look. Ydermere har vi veste, der har et ruskindsagtigt look.

Cowboy-kostumer til forskellige behov

Der er stor forskel på folks behov til et kostume. Der findes dem, der jagter de allermest detaljerige kostumer på markedet, men der findes også minimalisterne, der kan nøjes med en sjov hat eller maske.

 

Vi har cowboy-kostumer til begge yderpunkter og alt midt imellem. Vi har nemlig både yderst raffinerede cowboy-kostumer og enkeltdele såsom cowboy-hatte og håndpistoler.

 

Vi mener selv, at vores priser er nogle af de bedste på markedet, og denne påstand fører vi gerne bevis for: Du kan for eksempel købe et fedt cowboy-kostume bestående af både cowboy-vest og -bukser til blot 179 kroner i vores shop. Et sådant kostume finder du næppe billigere hos andre forhandlere.   

Køb et fedt indianerkostume i vores shop

Når man har sagt cowboy, har man nærmest også sagt indianer. Indianere har nemlig altid spillet en stor rolle i cowboy-universet. I utallige film, tegneserier og bøger har indianere fungeret som modpoler til cowboys.

 

Vi har et stort udvalg af indianerkostumer, og vi har kostumer til begge køn. Vi har både komplette, raffinerede kostumer, og enkeltdele, der kan forvandle dig til en cool indianer. En række af de enkeltdele, som du kan finde i vores shop, er indianerkæder, fjer og drømmefangere.

 

Klæd jer ud som cowboys og indianere, hvis I er en gruppe

Hvis man er en større gruppe, der skal til et kostumearrangement, plejer det at være en succes, hvis man koordinerer sit kostumevalg. Koordinering af kostumer bidrager ligesom til at give ens gruppe noget gruppeidentitet. Man kan enten købe helt ens kostumer eller kostumer, der hører ind under samme overordnede tema.

 

Det plejer at være ekstremt populært for grupper at klæde sig ud som indianere og cowboys. Hvis dig og dit slæng har planer om dette, vil vi meget gerne levere kostumerne, der sikrer, at I får en helt formidabel dag og aften. Vi har et stort lager, så vi kan med lethed levere kostumer til selv store grupper.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål angående et af vores cowboy- eller indianerkostumer, så er du meget velkommen til at ringe til vores kundeserviceafdeling, der har åbent alle hverdage i tidsrummet 09:00 - 15:00. Nummeret til vores kundeservice er 96 34 00 18.

 

Hvis du er på jagt efter en kostumedel til et cowboy- eller indianerkostume, som du ikke umiddelbart kan finde i vores shop, er du også meget velkommen til at give os et kald, og så hjælper vi dig med at finde produktet i shoppen. Såfremt vi ikke har produktet i shoppen, undersøger vi naturligvis, om vi kan fremskaffe dette inden for en overskuelig tidsramme.

Mange fordele ved at købe indianer- og cowboy-kostumer hos os

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge os som leverandør af ens næste kostume. Først og fremmest er prisen et godt argument. Vores kostumer er yderst billige, men dette betyder ikke, at kvaliteten er dårlig. Tværtimod!

 

En række yderligere gode grunde til at købe sit indianer- eller cowboy-kostume hos os, er:


Gratis fragt hvis du handler for over 500 kroner
Hurtig levering
14 dages fuld returret
Stort og mangfoldigt udvalg

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre