Hurtig levering - fragt fra kr. 39,- Fri fragt v/køb over kr. 499,-* 14 dages returret God jysk kundeservice Kundeservice: Tlf. 96340018

1980er fest

1980’erne var neonfarvernes årti, håret var langt og ofte krøllet, både for mænd og kvinder - svenskerhåret var hot og puddelkrøller top moderne. Vi har i 80’er kategorien samlet alle de kostumer og tilbehør, der oser af 80’er nostalgi.

Bliv klædt på til 80’er-fest med kostumer fra Kostume-Pusheren

 

Der er mange gode grunde til at drømme sig tilbage til 80’erne. Det var blandt andet dengang, at det danske fodboldlandshold virkelig kunne spille bold. Det er sikkert noget, der får mændene til at længes tilbage. Noget, der får kvinderne til at længes tilbage, er måske de korte shorts, som Elkjær og Co. spillede i.

 

80’erne var også et relativt stærkt musikårti, der kan få en til at længes tilbage. Det var nemlig i 80’erne, at Michael Jackson lavede Beat It, Cyndi Lauper lavede Time after Time, og Clash udkom med Should I Stay or Should I go. Udover dem var blandt andet også følgende musikere aktuelle med lækker 80’er-musik: Toto, Alice Cooper, Gnags og Wham.

 

En anden ting, der var ganske typisk for 80’erne, var de modetendenser, der prægede årtiet. Det var årtiet, hvor bundesliga-garn, farverige campinghabitter, guld- og sølvfarvede leggings, benvarmere og meget andet skørt og underfundigt hittede.

 

Der er altså rigtig mange gode grunde til at savne og drømme sig tilbage til 80’erne. Savnet til 80’erne, som mange utvivlsomt har, udmønter sig i flere og flere 80’er-fester, hvor musikken fra dengang genoplives, og folk kommer udklædte med svenskerhår, tylskørter og farverige, skinnende leggings.  

 

Skal du til 80’er-fest?

 

Du kan uden tvivl finde det perfekte 80’er-kostume i vores shop. Et kostume, der på magisk vis sender dig tilbage i tiden og forvandler dig til Danny Zuko eller en af de andre rødder fra Grease. Ja, vi ved godt, at Grease er fra slut 70’erne, men dens popularitet og aftryk varede utvivlsomt ved langt ind i 80’erne.

 

80’er kostumer til både mænd og kvinder

Vores udvalg af 80’er-kostumer er enormt, og vi har 80’er-kostumer til både mænd og kvinder. Mange af kostumerne er kønsspecifikke, men vi har enkelte unisex-kostumer, der med succes kan bæres af både mænd og kvinder. Et godt eksempel på et sådant kostume er vores meget farverige joggingsæt.

 

Alle vores 80’er-kostumer er i et prisleje, hvor enhver kan være med. Det er naturligvis muligt at finde meget billige kostumer og lidt dyrere kostumer. Der er også forskel på, hvor avancerede vores 80’er-kostumer er. Nogle kostumer dækker hele kroppen og er ekstremt detaljerige, mens andre blot udgøres af en paryk eller lignende.

Vi har en masse fjollede og sjove 80’er kostumer

80’erne var uden tvivl et herligt årti, men det var på mange måder også et lidt fjollet årti, set i et modemæssigt perspektiv. Svenskerhår, tylskørter, benvarmere og hidsige neonfarver er nogle af de mere spøjse modetendenser, der har præget et årti.

 

Det fjollede islæt, som kendetegner mange modetendenser i 80’erne, er måske også forklaringen på, at disse tendenser ikke overlevede og fortsatte i 90’erne. Her blev de dog afløst af næsten lige så tossede tendenser i form af trompetbukser og buffalosko.

 

Uanset hvor fjollede og sjove 80’ernes modetendenser var, så var datidens mode også kendetegnet ved, at folk turde tage chancer og vække opsigt. Meget 80’er-tøj har vildt meget sjæl, og så er tøj fra 80’erne hamrende karakteristisk. Når man ser tøj fra 80’erne, er man ikke et sekund i tvivl om, hvilken tidsperiode dette tøj var populært i.

 

I vores shop kan du finde et hav af forskellige 80’er-kostumer. Mange af dem er fjollede og sjove, men der findes skam også enkelte 80’er-kostumer, der kan øge dine chancer på kødmarkedet.

Spørgsmål angående vores kostumer til 80’er festen?

Føler du, at du leder forgæves efter et kostume i vores shop, så er du meget velkommen til at give os et kald, så hjælper vi dig med at finde det kostume, som du er på udkig efter. Skulle vi, mod forventning, ikke have kostumet på lager, tilbyder vi naturligvis at fremskaffe dette hurtigst muligt.

 

Du er også meget velkommen til at give os et kald, hvis du har spørgsmål til vores 80’er-kostumer. Måske ønsker du at vide noget om kostumets materiale, farve eller lignende.

 

Vi træffes på 96 34 00 18. Hvis det ikke er yderst presserende, er du også velkommen til at sende os en mail på salg@kostume-pusheren.dk.Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre